Inloggen
Activiteiten
Kantinedienst 

Van Senior leden wordt verwacht dat ze per seizoen minimaal één keer op zondag kantinedienst draaien.

Ouders van jeugdleden zijn per toerbeurt verplicht om op zaterdag enkele uren kantinedienst te draaien. Het schema wordt twee keer per seizoen vooraf bekend gemaakt op de website.

Voor de begeleiding van de kantinediensten op zaterdagochtend zijn gastouders aanwezig, die uitleg kunnen geven bij aanvang en einde van de kantinedienst.


Voor vragen over de kantinedienst kun je terecht bij de Kantinecommissie:   
Saskia van Beek,    T.  06 - 20 54 99 55,    E. [email protected]

Tijdens de wedstrijden willen we als Hockeyclub HDL graag iedereen gastvrij ontvangen: de speler(tje)s, hun ouders, scheidsrechters en andere belangstellenden. Daar hoort een lekker kopje koffie, een glaasje ranja en andere drankjes en versnaperingen bij. Deze zijn beschikbaar in onze kantine en worden verkocht achter de bar. Vandaar dat we werken met kantinediensten, waarvoor ouders van jonge spelers worden ingedeeld op de zaterdag en de oudere spelers op de zondag. Als we allemaal een handje helpen, dan is ons clubhuis een gezellig trefpunt voor en na de wedstrijden. Check hier wanneer je bent ingedeeld.


Hoe werkt het?

Om de opstart zaterdagmorgen op rolletjes te laten verlopen, zijn gastvrouwen en -heren ingedeeld. Reden hiervoor is de toegenomen drukte van wedstrijdspelertjes van de jongste jeugd in E en D teams.

Zij zorgen ervoor dat 's morgens vroeg de kantine wordt geopend en alles klaar is voor ontvangst van de teams. Van wedstrijdformulieren, consumptiemunten tot wegwijs naar de kleedkamers. Verder ondersteunen en begeleiden ze van 9 tot 11 uur de ingedeelde ouders tijdens hun bardienst.

Nu we op zondag 3 wedstrijden draaien met Dames 18+ en Dames 2 en Heren 18+, zijn deze spelers ook ingedeeld voor een kantinedienst, aangevuld door onze vaste barman Michael.


Wanneer ben jij ingedeeld?

De planning van de kantinediensten loopt parallel aan de wedstrijden en iedereen krijgt aan het begin van het najaars- of voorjaarseizoen een mailtje met de datum.

In de week voorafgaand aan de dienst ontvang je een reminder met het draaiboek, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Mocht je verhinderd zijn en willen ruilen, dan vind je hier een overzicht van de kantinediensten.

De contactgegevens van alle leden vind je in het ledenblad Sjoet van augustus 2013.

 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Fieke van der Heijden