Inloggen
Activiteiten
Wegwijs op de site 

Gegevens voor en door jou


Achter de website zit een heel netwerk aan gegevens. Dit systeem, LISA, zorgt ervoor dat jij precies die gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Wanneer jouw team traint, of je mag fluiten en hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet. Ook kun je, als je ingelogd bent, gegevens over je teamgenoten zoeken, en belangrijk: ook wedstrijdverslagen maken of je eigen teampagina beheren. Veel gegevens zijn ALLEEN beschikbaar voor leden en andere betrokkenen van onze club. Log daarom altijd in om meer te weten en meer te zien.


Hoe log ik in met een wachtwoord?
Op de website zie je
linksboven 'Inloggen' staan. Vul hier je lidnummer en je wachtwoord in. Klik vervolgens op 'Login'. Je komt nu op je persoonlijke Hockeyclub HDL lid-pagina. Lukt dit niet dan kunt je via 'Wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen.


Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik ze (laten) wijzigen?
Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de Ledenadministratie staan. Zijn je naam, adres, vaste telefoonnummer of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected]
Iedereen kan (en moet)
zelf zijn e-mail adres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date houden. Hoe doe je dit? Log in op de website. Kies in de menubalk ‘Instellingen’. Verander in het vak ‘Gegevens Wijzigen’ de gewenste gegevens. Let op: In het eerste e-mailadres mag maar één adres staan. Vergeet niet bij elk gegeven dat je verandert op 'Wijzigen' te drukken. Het is belangrijk deze gegevens actueel te houden zodat we je ook kunnen bereiken per e-mail of sms. Klik tenslotte op de knop 'Uitloggen'.


Mijn inschrijfdatum klopt niet
Door de invoering van LISA zijn helaas alle startdata gelijk gesteld; weet je je startdatum en wil je dit laten wijzigen, stuur dan een e-mail naar de Ledenadministratie.


Kan ik zelf mijn wachtwoord wijzigen?
Je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je bent ingelogd. Ook dit doe je bij 'Instellingen'. Typ in vak ‘Wachtwoord Wijzigen’ het door jou gewenste wachtwoord. Je moet hetzelfde wachtwoord daaronder weer ingeven. Vergeet niet de wijziging met de knop onder het vak te bevestigen.


Lidnummer vergeten voor het inloggen?
Even een mailtje naar
[email protected]

Hoe vraag ik mijn wachtwoord aan?
Klik op 'Wachtwoord vergeten'. Vul je lidnummer in. Hockeyclub HDL zal je op het nu bekende e-mail adres een nieuw wachtwoord sturen. Hiermee kun je inloggen op jouw persoonlijke lid-pagina. Let op: dit gaat fout als er meer e-mail adressen achter jouw naam staan of als het ingevulde adres niet overeenkomt met wat in LISA staat.

Ik ben actief bij Hockeyclub HDL, maar heb geen wachtwoord gekregen?
Dit komt omdat meerdere gezinsleden actief zijn bij Hockeyclub HDL en allen gebruik maken van hetzelfde e-mail adres. Om je wachtwoord op te halen ga je naar 'Inloggen' en je klikt dan op 'Vergeten? Klik hier'. 

Hoe weet ik wie bij mij in de buurt woont, zodat we kunnen poolen?
Vul je postcode in en zet vervolgens je 'Locator' aan. Nu zie je wie bij je in de buurt woont.

Hoe zet ik een verslag online?
Log in en ga naar je teampagina. Onderin zie je de wedstrijd die net gespeeld is. Hier kun je een verslag invoeren. Dit kan door de Webmaster aangepast worden.

Hoe maak ik een teamprofiel aan en hoe zet ik mijn teamfoto erop?
Iedereen die lid is kan een profiel invoeren en een foto uploaden.

Ik ben trainer/ik ben coach of doe vrijwilligerstaken maar ik heb geen inloggegevens, hoe kan ik die krijgen?
Even een mailtje naar  [email protected]

Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linkermenu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens te zien onder 'Hockey' en daarna op 'Wedstrijdschema'. Zijn je ouders geen lid dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.


Hoe krijg ik mijn verjaardag op de site?
Dat kun je na inloggen, regelen bij ‘Instellingen’ en wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten! Bij veel vrijwilligers en kaderleden is de geboortedatum nog niet ingevuld. Wil je dit graag zien op de site, laat het ons dan even weten.

Persoonlijk profiel
Je profiel kun je vullen met tekst en een foto en een pasfoto.

 
Contact
Adres Clubhuis
Mixed Hockeyclub HDL
Steen en Stokstraat 1
5473 RN Heeswijk-Dinther
0413 - 29 23 83

Postadres
Mixed Hockeyclub HDL
Heibloemsedijk 14
5473 TC Heeswijk-Dinther
06 - 1549 8558

Social Media

 
Verjaardagen
Joep Groot